08-643 60 70

Varmvattenberedare

Om ni är utan varmvatten och behöver hjälp omgående prioriterar vi er så fort vi kan! Vi kan erbjuda fasta priser på samtliga installationer.

 

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!
Vi nås på 08-643 60 70  eller info@www.brarormokare.se

 

Varmvattenberedare från NIBE

Vi använder oss i de flesta fall av varmvattenberedare från NIBE – ett svenskt företag som är störst i Norden på villavärmeprodukter. Det betyder att du får en produkt som håller högsta möjliga kvalitet som du kan känna dig helt trygg med under många år framöver.

Mer än hälften av de svenska hushållen använder varmvattenberedare från NIBE, som försörjt svenska folket med varmvatten under mer än 50 år. Det faktum att många av produkterna fortfarande är i drift efter flera decennier borgar för kvalité.

Varmvattenberedarna från NIBE finns i ett stort antal utföranden, såsom liggande eller stående, och med olika kapaciteter (från 30 till 1050 liter) som passar bostäder i alla storlekar.

Kontakta oss!
Om du har några frågor angående installation av varmvattenberedare, vilken kapacitet som passar din bostad eller om du vill ha en offert på installationen, tveka inte att kontakta oss redan idag. Glöm inte att vi ger högsta prioritet till er som saknar varmvatten och behöver snabb hjälp.

KI RÖR AB © ™ 2014 All Rights Reserved     |     Vilkor     |     Cookies