Arkitektonisk rendering av Viraskolan med elever och lärare på gården omgiven av färgglada höstträd.

Vi är glada att offentliggöra vår medverkan i uppförandet av den nya Virahallen, en toppmodern idrottshall som inte bara kommer att förbättra den lokala idrottsinfrastrukturen utan också sätta nya standarder för miljömedveten konstruktion. Projektet, som drivs av WINGE Byggnadsaktiebolag, representerar en investering på cirka 4 miljoner kronor och utmärker sig genom sitt engagemang för hållbarhet, planerad att uppnå Miljöbyggnad Silver-certifiering och uppfylla de strikta kraven för Passivhus Classic.

Vår rörfirma ansvarar för att leverera och installera VVS-system som inte bara är energieffektiva utan också bidrar till byggnadens totala miljöprestanda. Genom att använda den senaste tekniken och hållbara material, är vårt mål att säkerställa att Virahallen inte bara tjänar som en plats för sport och rekreation utan också som ett exempel på miljövänlig och energieffektiv byggnadskonstruktion.

Detta projekt markerar även en viktig övergång för den lokala gemenskapen, eftersom Virahallen kommer att ersätta den befintliga gymnastiksalen, vilket leder till en nödvändig uppgradering från den nuvarande Vikskolan till den nya och förbättrade Viraskolan.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med WINGE Byggnadsaktiebolag och andra partners för att göra Virahallen till en framgångssaga av hållbart byggande. För mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt nästa projekt att uppnå sina miljö- och energimål, vänligen kontakta oss här.

Categories: